Selskabsmeddelelse 34 – 2007

Erhvervelsen af Nordisk Fondservice AB er endelig. Samtidig ændres bestyrelserne i Capinordic A/S’ svenske datterselskaber med henblik på at udnytte synergier og sikre beslutningseffektivitet.

Capinordic A/S’ erhvervelse af svenske Nordisk Fondservice AB er nu endelig (se fondsbørsmeddelelse 13/2007). Nordisk Fondservice AB konsolideres ind i Capinordic A/S’ regnskab pr. 7. august 2007. Nordisk Fondservice AB har siden indgåelse af den betingede købsaftale i maj 2007 fastholdt en særdeles positiv vækst, og har indgået 10.000 nye aftaler med kunder og haft en tilgang i forvaltet kapital på 1,1 mia. SEK. Nordisk Fondservice AB forvalter herefter SEK 8,5 mia.

I forbindelse med den endelige erhvervelse af Nordisk Fondservice AB gennemføres en ændring af bestyrelserne i Capinordic A/S’ svenske datterselskaber, således at bestyrelserne sammensættes af de samme medlemmer. Det sker for at udnytte synergieffekter, sikre beslutningseffektivitet og for at forankre koncernens interesser i de enkelte selskaber.

Selskabsmeddelelse 34 – 2007